Home » Новини кафедри » 7 МІжнародна науково-практична конференція “Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави”

Приєднуйтесь до Фейсбук

7 МІжнародна науково-практична конференція “Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави”

08Ytnx5XYxE

18 травня 2017 р. в Залі №1 Науково-технічної бібліотеки КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося відкриття і пленарне засідання VII Міжнародної конференції “Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави”, що проводиться Факультетом соціології і права спільно з Вроцлавським економічним університетом.

У конференції цього року беруть участь близько 200 вчених з України, Естонії, Польщі, Азербайджану та Білорусі.

На пленарному засіданні конференції, виступив професор Tanel Kerikmäe, директор Талліннської юридичної школи Таллінського технологічного університету.

Після завершення пленарного засідання, учасники конференції продовжили свою роботу в секційних засіданнях, які відбулися в навчальному корпусі №19 КПІ ім. Ігоря Сікорського.

IMG_5233

IMG_5235

IMG_5250

IMG_5260

IMG_5265

 

IMG_5272

IMG_5308

IMG_5322

IMG_5377

IMG_5451

IMG_5468

 

У домені КПІ ім. Ігоря Сікорського kpi.ua створено власний сайт щорічної наукової конференції «Правове регулювання суспільних відносин в умовах демократизації Української держави» lawconf.kpi.ua, на якому розміщені тексти доповідей учасників VI (2016 р.) та VII (2017 р.) щорічних конференцій.

Сайт функціонує на платформі Open Conference System.

Започаткування роботи сайту на дасть змоги підвищити індексованість робіт авторів та дозволить широкій громадськості одержати доступ до матеріалів конференцій.

Для доступу до повнотекстових матеріалів проведених конференцій безпосередньо із сайту конференції – необхідно вибрати відповідну конференцію (VII конференція 2017 р. знаходиться в розділі Поточні конференції, VI конференція 2016 р. – в архіві). Для отримання доступу до матеріалів, необхідно, зайшовши на сторінку конференції за відповідний рік натиснути посилання «Презентації».

Безпосереднє посилання до матеріалів VII конференції за 2017 р.